Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
06 1 550 0730

Alcorythm - Óvd a másnapod

 

 

Másnaposan ébredsz és megfogadod, ha túléled a mai napot, soha nem iszol többet alkoholt. Ismerősen hangzik?

Mi okozza a másnaposságot?

A másnaposság különféle kellemetlen fizikai és pszichológiai tünetek összessége az alkoholfogyasztást követően, amit elsősorban az acetaldeyde toxikus felhalmozódása okoz.

A kellemetlen fizikai állapotot súlyosbítja a hypoglykaemia,(alacsony vércukorszint) , valamint a B-vitaminok  hiánya (különösen a B12-vitamin).

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szerint a globális népesség egészségromlásának egyik legfőbb kockázati tényezője az alkoholfogyasztás!

Akkor miért van az, hogy nem védjük meg magunkat az alkoholfogyasztás negatív hatásaitól?

A válasz egyszerű: azért, mert eddig nem volt hatékony megoldás, amely megvédje a fogyasztókat az etanol (alkohol) negatív hatásától, illetve megelőzze ezen káros hatásokat.

Nos, itt a megoldás!

Lengyel - Japán kutatók már kifejlesztettek egy hatékony algoritmust a másnaposságra- ez az alcorythm®.

Mi is az az alcorythm?

Az alcorythm egy új, innovatív védőital, ami segít megelőzni a “másnaposság” tünetegyüttest . Továbbá védelmet nyújthat az alkohol fogyasztás hosszútávú káros hatásai ellen.

Az alcorythm az első olyan étrend-kiegészítő Európában, amelyet gyógyszergyártási sztenderdeknek megfelelően (GMP) állítanak elő, és amely az acetaldehid dehidrogenáz aktivitása révén szignifikánsan növeli, így gátolja az acetaldehid toxikus felhalmozódását.

Az Alcorythm megalkotásában japán tudósok vettek részt. Kutatásuk alapja a kurkuma hatóanyag, mely jól ismert májvédő hatásáról. Létrehozták a curcumin egy speciálisan módosított  változatát  ,az úgynevezett THERACURMIN™-t aminek a biohasznosulása 28 -szor jobb mint az eredeti kurkuma hatóanyagnak.  A THERACURMIN sokkal hatékonyabban, klinikailag bizonyítottan csökkenti az acetaldehid koncentrációját a vérben. (Sasaki H, et al.: Biol Pharm Bull., 34(5): 660-665, 2011. Park Het al: Food Eng. Prog. 21(3). 1-7,2017.)

A túlzott alkohol fogyasztást követően, az acetaldehid mérgező koncentrációban van jelen a szervezetünkben, ami a másnaposság legkellemetlenebb tüneteit okozza. . (Sasaki H, et al.: Biol Pharm Bull., 34(5); 660-665, 2011.)

A fent említett pozitív hatásokat tovább erősíti az úgynevezett BioPerine™ hatóanyag használata, amit a piperin-ből (fekete bors) nyernek és szabadalommal védett azon tulajdonsága miatt, mivel  növeli az összetevők biohasznusulását. 

Ezen kívül a termék optimalizált mennyiségű glukózt is tartalmaz a B vitamin komplex, valamint (thiamine, riboflavin, pyridoxine hydrochloride, pteroymonoglutamic acid) összetevőkön kívül.


HAMAROSAN RENDELHETŐ KIZÁRÓLAG A WWW.DIGIPATIKA.HU OLDALRÓL.