Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

alcorythm® アルコリズム - másnaposság ellenszere

alcorythm® アルコリズム - másnaposság ellenszere

alcorythm® アルコリズム

Másnaposan ébredsz és megfogadod, ha túléled a mai napot, soha nem iszol többet alkoholt. Ismerősen hangzik?

 

Mi okozza a másnaposságot?

A másnaposság különféle kellemetlen fizikai és pszichológiai tünetek összesége az alkoholfogyasztás követően, amit elsősorban az acetaldeyde toxikus felhalmozódása okoz.

A kellemetlen fizikai állapotot súlyosbítja hypoglikaemia (alacsony vércukorszint), valamint a B vitaminok hiánya (különösen a B12 vitamin).

 

Mi is az az alcorythm®アルコリズム?

alcorythm® egy új, innovatív védőital, ami segít megelőzni a „másnaposság” tünetegyüttest, továbbá védelmet nyújthat az alkohol fogyasztás hosszútávú káros hatásai ellen.

Az alcorythm® az első étrendkiegészítő Európában, amelyet gyógyszergyártási sztenderdnek megfelelően (GMP) állítanak elő és amely az acetaldehid dehidrogenáz aktivitása révén szignifikánsan növeli, így gátolja az acetaldehid toxikus felhalmozódását.

 

Miből készült az alcorythm®アルコリズム?

Az alcorythm® megalkotásában japán tudósok vettek részt. Kutatásuk alapanyaga a kurkuma hatóanyag, mely jól ismert májvédő hatásáról. Létrehozták a curcumin egy speciális módosított változatát, az úgynevezett THERACURMIN™-t, aminek a biohasznosulása 28-szor jobb, mint az eredeti kurkuma hatóanyagnak. A THERACURMIN sokkal hatékonyabban, klinikailag bizonyítottan csökkenti az acetaldehid koncentrációját a vérben. . (Sasaki H, et al.: Biol Pharm Bull., 34(5): 660-665, 2011. Park Het al: Food Eng. Prog. 21(3). 1-7,2017.)

 

A túlzott alkoholfogyasztást követően, az acetaldehid, mérgező koncentrációban van jelen a szervezetünkben, ami a másnaposság legkellemetlenebb tüneteit okozza. (Sasaki H, et al.: Biol Pharm Bull., 34(5); 660-665, 2011.)

A fent említett pozitív hatásokat tovább erősíti az úgynevezett BioPerine™ hatóanyag használata, amit a piperin-ből (fekete bors) nyernek és szabadalommal védett azon tulajdonsága miatt, mivel növeli az összetevők biohasznosulását.

 

Ezen kívül a termék optimalizált mennyiségű glukózt is tartalmaz a B-vitamin komplex valamint (thiamine, riboflavin, pyridoxine hydrochloride, pteroymonoglutamic acid) összetevőkön kívül.

 

Tudtad?

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szerint a globális népesség egészségromlásának egyik legfőbb kockázati tényezője az alkoholfogyasztás!

Akkor miért van az, hogy nem védjük meg magunkat az alkoholfogyasztás negatív hatásaitól?

A válasz egyszerű: azért, mert eddig nem volt hatékony megoldás, amely megvédje a fogyasztókat az etanol (alkohol) negatív hatásától, illetve megelőzze ezen káros hatásokat.

 

Nos itt a megoldás!

Lengyel -Japán kutatók már kifejlesztettek egy hatékony algoritmust a másnaposságra- ez az alcorythm®アルコリズム

Nem azt mondjuk neked, hogy ne igyál alkoholt csak egyszerűen azt tanácsoljuk: 

Vigyázz magadra, és óvd az egészséged!

 

A Nomi Biotech Corp lengyel-japán biotechnológiai vállalat innovatív tápanyagok, azaz olyan élelmiszerek tervezésére és gyártására szakosodott, amelyek élelmiszer-kiegészítőket és gyógyhatású szereket egyaránt kombinálnak.

A fejlesztést a Nemzeti Kutatási és Fejlesztési Központ is támogatta.

Ez azonban csak a kezdet.

A vállalat célja olyan további készítmények kifejlesztése, amelyek segíti az emberi testet az alkoholfogyasztás vagy az élelmiszeripari termékekben előforduló cukorfelesleg negatív hatásai elleni küzdelmében.  

" Az elhízás, a cukorbetegség és a szív- és érrendszeri rendellenességek, amelyeket az élelmiszerek adalékanyagai - például a cukrok, sók és tartósítószerek - túlzott fogyasztása okoz, civilizációs betegségek, melyek világszerte óriási problémát jelentenek nemcsak az egészségügyi rendszerek számára, hanem makrogazdasági értelemben is" - mondta Marcin Jaskuła, a Nomi Biotech elnöke.

Kohei Yagi, a Nomi Biotech technológiai vezetője hangsúlyozta, hogy a demográfiai problémák és a fogyasztók magas egészségügyi tudatossága miatt a japánok rendszeresen használnak megelőző készítményeket.

Szeretnénk elhozni Európába a japán piac tapasztalatait és know-how-ját olyan új megoldások felhasználásával, amelyeket a lengyel tudósokkal közösen fejlesztettünk ki a természetes eredetű hatóanyagok biológiai hasznosulásának fokozására - tette hozzá Dr. Yagi.

A lengyel-japán vállalat a rangos „Év Startup" versenyének döntőse lett a 2019-es Európai StartUp Napok biotechnológiai kategóriájában.